Bilecik Edebali Stadyumu’nda düzenlenen etkinlikte konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk katılımcı çocuklara hitaben, “Sizin için fiziksel etkinlikler düzenledik. Burada en az eğlenmenizi istiyoruz. Sizin büyük ağabeyleriniz biliyorsunuz okullu müsabakalarda çeşitli oyunlar sergilediler. Sizleri ise statta, yeşil alanda toplayarak bu fiziksel etkinliklerle istasyonlarda çeşitli gösterilerle birkaç saatimizi dolduracağız. Hepinize iyi oyunlar ve başarılar diliyorum.” dedi.

Doyuk konuşmasının sonunda, yaz okullarının kayıtlarının ayın sonunda başlayacağının da duyurusunu yaptı.

Çocuklar etkinlik kapsamında çuval yarışı, kuyruk kapmaca, penaltı yarışması, balık ağı oyunu, slalomlu bayrak yarışı, ip atlama yarışması ve halat çekme oyununu oynadılar. Gerçekleşen oyunlar sonunda katılımcılara çeşitli ikramlar yapıldı. Etkinliklere öğrencilerin yanı sıra veliler de katıldı.

Oyunlar sırasında Bilecik Gençlik Merkezi Gitar Kursu Hocası ve öğrencileri tarafından müzik şöleni gerçekleştirildi. Çocuklar etkinlik sırasında keyifli anlar yaşadılar ve düzenleyenlere teşekkür ettiler.

Etkinliğe İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli de katılarak çocukları şenlik sırasında yalnız bırakmadılar. ZEYNEP KILBAHRİ



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir