• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Bilecik

2017-2018 OKUL SPORLARI TAEKWONDO MÜSABAKALARI BAŞLADI

featured

2017-2018 Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Kız-Erkek Bilecik İl birinciliği için müsabakalar, 3 Nisan tarihinde İstasyon Spor Salonunda gerçekleşti.

Sporun farklı alanlarında güzel dereceler ve başarıların elde edildiği Bilecik’te; 2017-2018 Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Kız-Erkek Bilecik İl Birinciliği Müsabakaları ile yeni bir çalışma başladı.

Ülkemizde özellikle son dönemlerde en çok yapılan sportif aktivitelerden olan Taekwondo, Bilecik’te de 7’den 70’e birçok sporcu tarafından gerçekleştirilmeye başladı.

Bilecik Taekwondo İl Temsilcisi Hülya Eçen Çalışkan, gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında Bilecik’te spor alanında yeni ve güzel bir çalışmayı daha başlattıklarını belirtti.

TAEKWONDO İL TEMSİLCİSİ ÇALIŞKAN:

‘’TAEKWONDO SPORUNA 7’DEN 70’E TÜM BİLECİKLİLERİ DAVET EDİYORUZ’’

Taekwonda Bilecik İl Temsilcisi Hülya Eçen Çalışkan, Taekwondo sporuna 7 ‘den 70’e tüm Bileciklileri davet ediyoruz’’ ifadelerini kullanarak, şu bilgileri verdi:

‘’Taekwondo, şu an en çok yapılan ve futboldan sonra ikinci spor olarak gerçekleştirilirken, bizler de ekip olarak Taekwondo camiasının hizmetinde olan sorumlulukları üzerimize alarak, bu sporun Bilecik’te de en küçük yaştan en büyük yaşa kadar yapılmasını istiyoruz ve buna göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Müsabakalarda tarihinde ilk defa elektronik sistem ile ilimizde okul sporları maçları yapıldı. Yıldız sporcularımız Bilecik’te ilk kez elektronik sistemli gard ekipmanları olan elektronik yelek, çorap ve başlıklarla maçlarını tamamlamanın keyfini yaşadılar.7 Hakemin görev aldığı müsabakalarda katılım sağlayan okul yöneticilerimize, okul beden eğitimi öğretmenlerimize, benim ekip arkadaşlarım olan kıymetli antrenörlerimize, velilerimize ve bu sürecin eksiksiz yönetilmesinde bizlere güç ve destek veren İl Başkanımız, Sayın Valimiz Tahir Büyükakın ve Türkiye Taekwando Federasyonu başta olmak üzere, Gençlik Spor il Müdürlüğümüze, Lojistik olarak her zaman ki gibi bizlerden desteğini esirgemeyen Milli Hakem ve Ulusal ve Uluslararası bir çok başarıya ülkemiz adına imza atan ve sporcularımıza imza attıran değerli Hocam Halit Yavuz’a teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca ilimizde bu anlamda böyle bir spor dalında çocuklarımıza hizmet etmek noktasında gerekli izin ve onayları vererek, katkıda bulunan Belediye Başkanımız Selim Yağcı ya çok teşekkür ediyorum. Son olarak, Taekwondo sporundaki faaliyetlerimiz ve aktivitelerimize 7 den 77 ye tüm Bilecik’ li hemşehrilerimizi davet ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.


Reklam
Mustafa Cilali


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir