• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Bilecik

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HARUN KARACAN BİLECİK’İ ZİYARE ETTİ

featured

 

Bir takım temaslarda bulunmak ve 2019 seçimlerinin alt yapısını oluşturmak için Bilecik’e gelen Eskişehir Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan; Vali Tahir Büyükakın’ı ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ziyaret ederek AK Parti İl Başkanlığında partililerle ve Bilecik’teki STK’larla bir araya geldi. Ziyaretleri boyunca Harun Karacan’a; AK Parti İl Başkan’ı Fikret Karabıyık da eşlik etti.

“İLİMİZE KIYMETLİ HİZMETLERİ OLACAĞINDAN ŞÜPHEM YOK”
İlk önce Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’a ziyarette bulunan Eskişehir Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, ”Bilecik bizim ilimiz, Bilecik için çalışacağız.” dedi.
Eskişehir Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak Bilecik programı kapsamında Bilecik’te bulunduğunu belirten  Karacan, ”Bugünkü ziyaretlerimize ilin mülki amiri olan sayın Valimizi ziyaretimizle başladık. Sayın Valimizi, daha önceki görev yerlerinden tanıyoruz. Başarılı çalışmalarını biliyoruz. Kendisi Türkiye’miz için gerçekten önemli, kıymetli bir Valimizdir.  İlimize kıymetli hizmetleri olacağından şüphem yok. Bilecik bizim ilimiz, Bilecik için çalışacağız. Bugün burada Bilecik’e nasıl bir fayda sağlayabiliriz onu konuşacağız. Bilecik’in sorunlarını ve projelerini Sayın Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz. Hep birlikte Türkiye’nin kalkınması, gelişmesi için çalışacağız.” ifadesinde bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan, samimi ve sıcak karşılamalarından dolayı Vali Büyükakın’a teşekkür etti.
Vali Büyükakın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Sayın milletvekilimize valiliğimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Kendisi ile ilimize dair meselelerle ilgili istişarelerde bulunacağız. Bilecik için, ülkemiz için birlik içinde çalışacağız.” Dedi.


”BİLECİK’İMİZLE İLGİLİ KONULAR HAKKINDA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNACAĞIZ”
Valilikteki ziyaretin ardından Bilecik Belediyesine geçen Harun Karacan burada Başkan Selim Yağcı’yla makamında görüştü.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Genel Başkan Yardımcısı Karacan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında konuğuna bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”Partimiz Genel Başkan Yardımcısı, Eskişehir Milletvekili ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, ilimiz temasları kapsamında bizleri ziyaret etti. Bizlere çalışmalarımızda şevk ve katkı vesilesi olan ziyaretleri dolayısıyla Genel Başkan Yardımcımız Harun Karacan’a teşekkür ediyorum. Ziyaretlerinde ilimize ilişkin yapılacak olan ve yapılması gereken konularda fikir alışverişleri yaptık” ifadelerin i kullandı.
Genel Başkan Yardımcısı Karacan ise Bilecik ve Eskişehir birbirine yakın şehirler. Eskişehir’de, Bilecikli kardeşlerimizin nüfusu da oldukça fazla. Bugün Bilecik’te sivil toplum örgütleri ile Bilecik’in sorunları ve yapmamız gereken konuları Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza iletmek üzere konuları ele alacağız. Sabah Sayın Valimizi ziyaret ettik, şimdi de Belediye Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Bugün İl Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte hemhal olup, sohbet etmek istedik. Hem de Bilecik’in genel konularını görüşeceğiz. Aynı zamanda Bakanımız Nabi Avcı’nın da selamlarını sizlere getirdik. Bugün İnşallah Bilecik ile ilgili konuları görüşüp, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza ileteceğiz ve şehir için güzel çalışmalar ortaya koymaya gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretin sonunda Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’a, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tabak ile Bilecik seramiğinden yapılan kahve fincanı takımı hediye ederken, Genel Başkan Yardımcısı Karacan ise Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya Türkiye Büyük Millet Meclisinin bulunduğu bir tabloyu hediye etti.

“HER GÜN BİR SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞMALIYIZ”
Belediyedeki ziyaretin ardından AK Parti İl Başkanlığına geçen Karun Karacan burada il ve ilçe teşkilat başkanlarının yanı sıra partililerle görüştü.
Belediye Başkanlarının da katıldığı toplantıda 2019’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı, milletvekili ve belediye başkanlığı seçimlerine şimdiden hazırlanılmasını isteyen Harun Karacan yaptığı açıklamada;  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sizlere selamını getirdim. Bugün Sivil Toplum Kuruluşlarıyla görüşmek için Bilecik’teyiz. Bilecik için neler yapabiliriz beraber bunu konuşacağız. Buradan toplayacağımız bilgileri bizzat ben raporlayıp Cumhurbaşkanımıza ve gerekli bakanlıklara ileteceğim. Bugün Türkiye yerli otomobil için düğmeye bastı. Bugün Türkiye lisansız hava araçlarını yapacak hale geldi. Bakın hastane kuyruklarından ilaç kuyruklarında olan Türkiye’den bugün lisanssız hava aracını yapan kendi uçağını yapmak için mücadele eden inşallah o da yakında olacak. Kendi helikopterini üretecek olan ki bundan kendi şehrimizde de ortaklıklar var. Kendi lokomotifini üreten, kendi milli Altay tankını üreten, kendi deniz altısını üreten bir ülke haline geldik. Bu yüzden biz inşallah bu eski günlere dönmemek için elimizde hak ettiği yerde daha iyi yerlerde olmak için 2019 hedeflerine hep birlikte tüm Türkiye’nin ulaşması gerekiyor.


Bunun içinde sizlerin emeğine her zaman olduğu gibi partimiz kurulduğundan itibaren emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kimlerin emeği varsa belediye başkanlarımızın, teşkilatlarımızın, ziraat başkanlarımızın, il başkanlarımızın, milletvekilliği yapanların, arkadaşlarımızın, sandık başkanlığı yapan arkadaşlarımızın, mahalle başkanlığı yapan arkadaşlarımızın hepsinin emeğine sağlık. Ama biz 2019’u, biz Türkiye’nin geleceğini sizlerin çocuklarınızın, sizlerin torunlarınızın daha ferah, daha refah, daha ekonomik olarak özgür bir Türkiye’ye kavuşması için bizim hep birlikte çalışmamız lazım. Bu ülkemize olan borcumuz, bu milletimize olan borcumuz, bu gelecek kuşaklara olan borcumuz, bu Cumhurbaşkanımız, Liderimiz, Genel Başkanımıza olan borcumuz. O yüzden ben inanıyorum tüm teşkilatlarımızla beraber hesabı düşünmeden, hesap yapmadan hasbi bir şekilde tüm arkadaşlarımızın yüreğiyle, gücüyle, enerjisiyle bu seçime hazırlanacağına ben yürekten inanıyorum.
Her gün bir seçim olacakmış gibi tüm arkadaşlarımızın. Bir kişiyi beğenmeyebiliriz eyvallah olabilir ama biz kişilerden ilgili bir parti değiliz. Bakanların gelip geçici olduğunu bilen insanlarız. Biz dava uğruna bu kutlu davada hep beraber hesabı düşünmeden yol almamız gerekiyor. Ben inanıyorum tüm dostlarımız, tüm arkadaşlarımız en iyi şekilde bunu yerine getireceğine de yürekten inanıyorum. İnşallah Allah hepimizin yolunu açık eylesin. Rabbim bu memlekete, hepimizin hanesine bu memleket için bir hizmet yapmayı nasip eylesin. İnşallah güzel hizmetleri hep birlikte il başkanımızla, belediye başkanlarımızla, kadın kolları, gençlik kolları üyelerimizle sandık başkanı, mahalle başkanı arkadaşlarımızla herkesin normal sade vatandaşla buna nasip etsin inşallah. Ben yürekten inanıyorum. Sadece 2019 için biliyorum yürekten de inanıyorum. Bilecik’in de bu konuda hazır olduğunu biliyorum” dedi.

Harun Karacan, AK Parti İl Başkanlığındaki toplantının ardından Bilecik’teki STK’lar ile toplantıda bir araya geldi. Burada tüm katılımcılarla tek tek ilgilenen Karacan, STK temsilcilerine dağıtılan kağıtlara sorunlarını ve önerilerini yazmalarını istedi.
Programın ardından Eskişehir yolculuğuna çıkan Karacan Bilecik’e veda etti.


Reklam
Mustafa Cilali


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir