featured

HÜKÜMLÜLER KÖYLERİ AĞAÇLANDIRACAK

Denetimli Serbetlik İl Müdürlüğü her geçen gün iş protokolü yaptığı kurum sayısı artıyor. Geçtiğimiz gün Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında da iş protokolü imzalandı.
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında “Denetimli Serbestlik İş” kapsamında kamu yararına işlerde çalışma cezası alan hükümlülerin çalıştırılmasını öngören protokol imzalandı.

İmza töreninde konuşan İl Müdürü Necmettin Yoldaş, yapılan iş birliği protokolünce 50 yükümlünün bu projede değerlendirileceğini söyledi.
İl Müdürü Yoldaş, eski yükümlülerin denetimli serbestlikten faydalanarak yapacakları sosyal hizmetlerle köy yollarına ağaç fidanları dikeceklerini altını çizerek; “Bu proje; 3 grup Köylerden oluşan toplam 194 km mesafede yol ağlarına 20.000 adet fidan dikilmesi planlanmaktadır. Böylece hem yol kenarlarımız da güzel bir görüntü sağlayacağız, hem de üretime katkı sağlayarak Ülke ekonomimize destek olacağız. İlimizi daha geliştirip daha da güzelleştireceğiz Ayrıca diğer bir projemizde Her köyde hazine arazisine köy tüzel kişiliği adına gelir getirici 1 adet ceviz bahçesi kurulması planlanmaktadır. Yapılan protokolde yükümlüler bu projede değerlendirilecek olup,  Onları topluma kazandırmak adına yapılan bir çalışmadır. Amacımız toplumsal ve sosyal hayata entegrasyonunu sağlamak, onların toplumsal çalışmaları ıslahını yürütebilmektir.Her iki kurum için de yararlı olmasını diliyorum ” dedi.
Konuşmaların ardından İl Müdürümüz Necmettin Yoldaş ile Denetimli Serbestlik Müdürü Selçuk Aydemir protokolü imzaladılar.



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir