• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Bilecik

Polisten uykusu gelene yatak, acıkana simit

featured

Bilecik Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Amirliği ekipleri, tatil dönüşü trafikte uykusu geldiği fark edilen sürücülere ücretsiz yiyecek ve konaklama imkanı sağladı.

Vali Bilal Şentürk, Bilecik-İstanbul karayolunun Osmaneli İçmeler Bölgesi’nde trafik denetimine katıldı.
Bilecik Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Ramazan Bayramı tatili dönüşü trafikte, uykusu gelen veya yorgun olan sürücülere ücretsiz yiyecek ve konaklama imkanı sağlandı.
Bilecik-İstanbul karayolundaki İçmeler mevkisinde sabah ve akşam saatlerinde denetleme yapan ekipler, Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet Şifalı İçmeler Tesislerinde ücretsiz konaklama imkanı sundu.

Vali Bilal Şentürk, denetimleri katılarak, sürücülere ve yolculara çeşitli ikramlarda bulanarak, şunları kaydetti:
”Bilecik tatil yörelerinin dönüş güzergahında bulunuyor. Yolda günlük araç trafiği 30 binin üzerinde. Biz de gerekli önlemlerimizi aldık. Cezai muayedelerden daha ziyade insanlarımızın kurallara uyarak can ve mal güvenliğini sağlama noktasında bir farkındalık  oluşturmak için böyle bir uygulama yaptık. Vatandaşlarımızda memnuniyet oluşturdu. Biz de bu noktada mutlu olduk. Amacımız kazasız belasız yolculuklar yaşanması, tatillerin ve bayramların hüzünlere dönüşmemesi.”

Denetimlerde, Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Jandarma Komutanı Kıd. Albay Uysal Ağaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal eşlik etti.

 

 


Reklam
Mustafa Cilali


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir