Spora ve sporcuya verdiği önem ile özellikle gençlerin gönlünde taht kuran Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Beşevler Mahallesi’nde açılışı gerçekleştirilen yeni halı sahada gençler ile bir araya geldi.
Halı sahada geçler ile ilk maçı gerçekleştiren Başkan Şahin, “Osmaneli 14. Halı Sahaya kavuştu. Sırada Medetli, Soğucakpınar, Selimiye halı sahaları ve Beşevler Basketbol ve Voleybol sahası var.” dedi.
Osmaneli İlçesi’nde spor yatırımları devam ediyor. Son olarak Beşevler Mahallesi’ndeki halı saha bitirilirken aydınlatmaları da tamamlandı.
Başkan Şahin açılış sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Tesisleşme ve alt yapımızla Türkiye’de örnek Belediyeyiz.Bu akşam aydınlatması tamamlanan Beşevler Mahallemizdeki halı sahamızda çocuklarla çim sahayı kontrol ettik. Beşevlerde Cafe, soyunma odaları duş, wc, çocuk parkı, mahalle meydanı, çevre düzenlemesi yatırımımız ve yol düzenlemesi ve duvar, kanal çalışmaları sonrası işlerimiz bitecek.
Beşevler Mahallesi ve Eski Cumhuriyet Okulu üzerindeki arsalarda fiyatlar katlanacak. Osmaneli’nin yeni gözdesi buralar olacak. Sel önleme göleti ve dolgu çalışmaları yapacağımız kanal ile Osmaneli’nin Ataşehir’i, Yeni Levent’i oluşuyor. Yatırımcılara duyurulur.”