Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları İbrahim Bağ ve Tacettin Güven Söğüt İlçesinde seçim çalışmasını devam ettirdi.
Partilerinin Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı sonrası Söğüt’te kapalı pazara geçen adaylar Bağ ile Güven esnaf ile bir araya geldi. Söğüt halkından 14 Mayıs Genel Seçimlerinde destek isteyen adaylar kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı vatandaşlara teşekkür ettiler.
Aday Güven seçim çalışmasına ilişkin yaptığı kısa değerlendirmede şunları katardı: “Söğüt kapalı pazar halkı ile bir araya geldik teşkilatımızın değerli yönetimlerine ve Söğütlü halkımıza bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Üç hilal Söğüt’ümüze çok yakışacak.”