1. Haberler
  2. Manşet
  3. ALTERNATİF ÇELENK SUNULDU

ALTERNATİF ÇELENK SUNULDU

featured

Millet İttifakı, ADD ve Türk Eğitim-İş tarafından Alternatif Çelenk Sunuldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor  Bayramı etkinlikleri kapsamında  Millet İttifakı Bileşenleri temsilcileri, Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Temsilcileri ve Türk Eğitim-İş yetkilileri tarafından  Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk büstüne çelenk sunuldu.

A.Rıza Öskay ve Tevfikbey Caddelerinden yürüyüş yaparak alana gelen grup burada saygı duruşunda bulunarak ve İstiklal Marşı okudu.

Millet İttifakı siyasi parti temsilcileri ile Bozüyük Belediye Başkanı M.Talat Bakkalcıoğlu, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ve CHP Milletvekili  Yaşar Tüzün yaptıkları konuşmalarda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının önemine vurgu yaptılar.

28 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen konuşmacıların ardından tören toplu aile fotoğrafı çekinimesi ile son buldu.