1. Haberler
  2. Güncel
  3. Osmaneli Büyük Değer Kazanacak: ” Yolun Sonu Görünüyor”

Osmaneli Büyük Değer Kazanacak: ” Yolun Sonu Görünüyor”

featured

Osmaneli, Yenişehir, Bursa, Bandırma, Balıkesir, Yüksek Hızlı Tren hattı çalışmalarında son aşamaya gelindiği belirtildi.

3 Bin metrelik tünelin büyük kısmının tamamlandığı, geriye 580 Metrelik kısmının kaldığı kaydedilen tünel çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı YMMM Münir Şahin; “Yolun Sonu Gözüküyor” dedi.

Osmaneli Belediyesinden yapılan açıklamada;

“Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Bandırma-Balıkesir Yht Hattında Osmaneli sınırları içinde çalışmalar çok hızlı ilerliyor.İlçemizin altından geçen 3.000 metrelik tünelin büyük bir bölümü tamamlandı.Son 580 metrelik kısımda yıl sonuna kadar bitecek.

Başkanımız Münür Şahin Dağcan AŞ Genel Müdürü Murat Polat ile birlikte tünelin en son noktasında devam eden çalışmaları izledi.Şu an tünelin kalan kısmı Eski su deposu -Çobandere Camii arası.

2025 yılında tamamlanacak yht Hattı ve Osmaneli İlçemiz YHT istasyonu İle büyük değer kazanacak” sözlerine yer verildi.