Cumhuriyet Halk Partisi Üyeleri, 21 Temmuz itibariyle Muhtarlık Bölgesi Delege seçimleri için sandık başına gidiyor.
CHP Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu Muhtarlık Bölgesi Delege Seçimleri tarih ve yer listesine ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.
21-22-23-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan delege seçimlerine ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Başkan Pamukçu, “Mahalle Delege Seçimleri takvimi belirlenmiştir.Seçim sürecinin CHP Bilecik Örgütümüze ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı binasında gerçekleşecek olan delege seçimlerine ilişkin ilk sandık 21 Temmuz da ; Orhangazi Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Aşağıköy Mahallesi, Gazipaşa Mahallesi, ve Hürriyet Mahallesi için kurulacak.
22 Temmuz’da; Pelitözü Mahallesi, İstiklal Mahallesi, Beşiktaş Mahallesi, Eruğrulgazi Mahallesi için sandık kurulacak.
23 Temmuz’da ise, İsmetpaşa Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Osmangazi Mahallesi, ve Bahçelievler Mahallesi için seçim yapılacak.
24 Temmuz’da ise Beldeler de ve köylerde delege seçimi gerçekleştirilecek. Köylere alfabetik sıraya göre yapılacak olan seçimler, Vezirhan Beldesi ve Bayırköy Beldesi’nde gerçekleştirilecek.
     
     