Bilecik’te verdiği kaliteli hizmet ile halkın büyük talep gösterdiği Kuğu Gümüş mağazası, artan talep üzerine Bozüyük’te de hizmet vermeye karar verdi.
İki başarılı kadın yönetici Hale Yıldız ve Gülten Meral’in işletmeciliği yaptığı dükkan, Bileciklilerin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Yıldız ve Meral, verdikleri büyüme kararı üzerine yeni mağazalarını yarın Bozüyük Yeni Mahalle İsmet İnönü Caddesi No: 80-A da açıyorlar.
İşletmeciler Hale Yıldız ve Gülten Meral, yaptıkları açıklamada, dünyada ve Türkiye’de son zamanlarda altın fiyatlarındaki artışın özellikle takı sektörüyle ilgilenen vatandaşların tercihlerini değiştirdiğini belirterek, ”Bilecik’te vatandaşlar adeta gümüş, çelik ve emitasyon bileziklere hücum ediyor. Pirinç üzerine desenler yapılan ve kuyumcuları aratmayan modelleriyle bilezikler, gümüş ve çelikten kelepçe küpe gibi çok sayıda alternatifli ürünler, özellikle bu yıl vatandaşların talep patlamasıyla karşılaşıyor. Biz de bu durumdan çok memnunuz ve büyüme kararı aldık. Yarınki açılışımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. İnşallah ilçeyeyeni bir soluk getirerek profesyonel hizmetimizi Bozüyüklülerin de beğenisine sunacağız.” ifadelerini kullandı.