Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü personeline, başarı belgesi

Vali Halil İbrahim Akpınar, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Ayhan Tozan ve Müdür Yardımcısı Cemal Yiğit'i kabulünde, işsizlere danışmanlık ve işsizlerin işe yerleştirilmesinde gösterdikleri başarılı çalışmalarından dolayı iş ve meslek danışmaları Elif Gökdemir, Abdurrahman Göçmen ve Ali Sarıalioğlu'nu ödüllendirdiğini bildirdi.

Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Tozan da il genelinde danışmanların 2013 yılının ilk 6 ayında toplam bin 843 kişi ile bireysel görüşme yaptıklarını ve görüşmeler sonucunda bin 423 kişinin işe yerleştirildiğini söyledi.

Danışmanların, ayrıca 16 sınıf ve grup görüşmesi yaptıklarını ve görüşmelerde bin 10 öğrenciye ulaştıklarını belirten Tozan, "Danışmanlarca yapılan ziyaretlerde toplam 365 işyeri ve 90 eğitim öğretim kurumu ziyaret edilmiştir. İş arama becerileri kapsamında 16 grup görüşmesi yapılırken bu görüşmelerde toplam 775 kişiye ulaşılmıştır. Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü bünyesinde görev yapan iş ve meslek danışmanlarından Elif Gökdemir, Abdurrahman Göçmen ve Ali Sarıalioğlu 6 aylık çalışmalarının yüzde 47'sini bireysel ve yüzde 49,8'ini işe yerleştirmelerde gerçekleştirmiştir" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Akpınar, iş ve meslek danışmanlarına, başarı belgelerini verdi. AA



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir