Amatör Spor Kulüplerine malzeme yardımı yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, Atatürk Spor Salonu'nda yapılan dağıtım töreninde, spora verdikleri destekle kent genelinde sporun gelişmesini sağlamanın yanında gençlerin spor faaliyetlerini daha da artırmasına yardımcı olduklarını belirterek, sporun gelişmesinde amatör kulüplerinin öneminin bulunduğunu kaydetti. 
     Amatör kulüplere imkanlar ölçüsünde her türlü desteği vermeye çalıştıklarını ifade eden Doyuk, şöyle konuştu: 
     ''Amatör kulüplerin varlığı gençlerimiz için çok önemli. Gençlerimizi spora özendirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bu kulüplerin güçlenmesi ve sayılarının artması gerekli. Spor birleştirici, kaynaştırıcı, ruh ve fiziği geliştiren, rekabetçi, dayanışmacı bir faaliyettir. Dolayısıyla ilkesi sevgi, dostluk, barış, kardeşlik ve centilmenlik olan sporu yapmayı bir yaşam tarzı haline getirilmelidir.'' 
     İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cahide Nalbant ve Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Nusret Tosun da, kulüplere başarı dileğinde bulunarak, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin'in de katıldığı törende, amatör spor kulüpleri futbol malzemeleri verildi. 
     Tosun, yönetim kurulu üyeleri ve amatör spor kulüp yöneticileri ile birlikte Vali Halil İbrahim Akpınar'ı makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. 
     Vali Akpınar'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kulüplere yeni sezonda başarı dileğinde bulundu. AA



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir