1. Haberler
  2. Manşet
  3. CHP BASIN MENSUPLARINI ZİYARET ETTİ

CHP BASIN MENSUPLARINI ZİYARET ETTİ

featured

 

Demirci yaptığı kısa açıklamada “ Çoğunluk istifa edince yönetim otomatik olarak düşmüş oluyor. il yönetiminde il başkan yardımcısıydım. Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak ön seçim yapılmadığından sızlanır dururduk. Dedik ki bu özlemi dindirelim ve her kademedeki seçimler için ön seçim yapılsın.
Bilecik’teki on bir mahallede çalışma grupları oluşturduk. En az 5 kişi olmak üzere, o mahallede partimize kayıtlı üyelerimizi gezdik. Gezilerimiz henüz  tamamlanmadı. Partililerimize fikirlerimizi aktarıyoruz onların da fikirlerini alıyoruz. Şu anda 3 mahalleyi bitirdik. Çok da olumlu tepkiler alıyoruz. Bu çalışmalar esnasında ilçe başkanlığını kucağımızda bulduk. CHP’lileri ön seçime alabiliyorsak ne mutlu bize. 
Siz genelde insanların gözüsünüz kulağısınız. İnsanlara faydalı olabilmek için her türlü şekilde çalışıyorsunuz. Basınla iyi geçinmemiz gerekiyor. Her iki kuruluşta birbirini çok iyi sevmeli çünkü aslında payda ortak. Biz hizmet etmeye çalışıyoruz, basın da hizmet etmeye çalışıyor. Umarım bundan sonra sık sık buluşuruz. İlimizin sorunlarını sizlerle paylaşıp kamuoyu oluşturmaya çalışacağız.
HASAN GÜNER