ŞANSLI ÇİFT

 

Bilecik'te kiraladıkları otomobille balayı için gittikleri Antalya'da bir alışveriş merkezinde otomobil çekilişi için form dolduran çift, 2, 5 ay sonra "araba kazandıkları" yönünde gelen telefona önce inanmadı, doğru olduğunu öğrenince büyük mutluluk duydu. 
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Eskişehir Emniyet Müdürlüğünde görevliyken kurum değişikliği yaparakBilecik Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne yatay geçiş yapan İsmail Kolbaşı (28), 2 Temmuz'da Melda Kolbaşı (23) ile evlendi. 
Çift, balayını geçirecekleri Antalya'ya gitmek için otomobil kiraladı. Balayını Antalya'da geçirmeye başlayan Kolbaşı çifti, ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bu kentte gittikleri bir alışveriş merkezinde satın aldıkları ürünler karşılığında katılmaya hak kazandıkları otomobil çekilişi için form doldurdu. 
Balayını tamamlayıp Bilecik'e dönen çift, 2, 5 ay sonra gelen telefonla adeta şaşkına döndü. 
Melda Kolbaşı'yı arayan yetkili, çekilişte Citroen C3 marka otomobil kazandıklarını bildirdi. Melda Kolbaşı, son günlerde yaşanan dolandırıcılık olaylarından birinin başına gelmiş olabileceğini düşünerek önce otomobil kazandıkları yönünde gelen telefona inanmadı. Ancak, her ihtimale karşı yetkili firmayı arayıp olayın gerçek olduğunu doğrulayınca, hemen sevincini eşiyle paylaştı. 
Kolbaşı çifti, söz konusu alışveriş merkezinin merkezi Bursa'ya gidip otomobili teslim aldı. 
İsmail Kolbaşı, evliliğine şanslı bir başlangıç yaptığı için mutlu olduğunu dile getirerek, "Alışveriş yaptığımız yerde evliliğimize yeni bir mutluluk katması dileğiyle çekilişe katıldık. Otomobil de bize çıktı. Bizim için büyük bir sürpriz oldu. Şu an ikinci balayımızı yaşıyoruz" dedi.


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir