POLİS MEMURLARINA TAKDİRNAME

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normal Tablo”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

     Vali Akpınar, İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci'nin de katıldığı takdirname töreninde, kazaların azaltılması ve güvenli trafiğin sağlanmasında başarı gösteren polis memurlarını takdirnameyle ödüllendirildiğini söyledi.
     Trafik güvenliğinde yeni açılımlar, hedefler ve çözüm projeleri kapsamındaki eğitim ve denetim faaliyetleriyle trafik güvenliğinin sağlanmasının amaçlandığını ifade eden Vali Akpınar, şöyle konuştu:
     ''Olumlu sonucun alınmasında trafik hizmetlerinde görevli personelimizin özverili çalışmaları ile denetim faaliyetlerindeki katkılarının etkili olduğu anlaşılmıştır. Maalesef ülkemizde binlerce insan trafik kazalarında hayatını kaybediyor. On binlerce yaralanma ve yüz milyarlarca maddi hasar meydana geliyor. Trafik kazalarının büyük bölümü insan hatasından kaynaklanıyor. Yoldan kaynaklanan veya doğal afet gibi elde olmayan nedenlerle kaynaklanan kazalarda var ama büyük bölümü insan hatasından kaynaklanan kazalar. Yayaların dikkatsizliği, sürücülerin uykusuz, dikkatsiz veya alkollü vaziyette araç kullanmaları maalesef çok can yakıyor. Arkadaşlarımız trafik denetiminde ciddi tedbirler alıyorlar.''
     Vali Akpınar, Bilecik-Bozüyük-Sakarya istikametindeki yol, trafik yoğunluğu bakımından Türkiye'nin en önemli yollarından biri olduğunu ifade ederek, ''İstanbul-Antalya yol güzergahı üzerindeki ana hartel. Bu arterde kazaların azaltılması, güvenli trafiğin sağlanması için arkadaşlarımız özverili çalışıyorlar. Onların çalışmalarını takdir etmek amacıyla belge vermeyi uygun gördük. Tüm arkadaşlarımıza başarılı çalışmalar diliyorum'' dedi.
     Vali Akpınar, daha sonra, Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ile Bilecik, Bozüyük ve Osmaneli Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli 12 polis memuruna takdirname verdi.



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir