Başkan Yağcı 3. mazbatasını aldı

30 Mart yerel seçimlerinin ardından tekrar sandıktan zaferle ayrılan Selim Yağcı, Bilecik’te bir ilk olarak  3.dönem mazbatasını da aldı. Bilecik belediye başkanlığı binasından kalabalık bir parti grubuyla beraber adliyeye kadar yürüyen Yağcı’ya mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe verdi.

Mazbata töreni sırasında kısa bir açıklama yapan Aktepe, görevlerinin herkese eşit mesafede yaklaşmak olduğunu ve bunu da başardıklarını belirterek şu ifadelerde bulundu:

“  Bu süreçte biz sadece hakemlik yaptık, seçimleri partiler yapar ve onlar kazanır. Vicdanen bu konuda çok müsterihiz seçim personeli olarak. Allah giren herkese muvaffakiyetler nasip etsin. Kazananlara da özellikle önümüzdeki 5 yılda başarılar diliyorum. Allah yüzlerini kara çıkarmasın

Meclis üyelerinin ardından, mazbatasını alan Başkan Yağcı da kendisine seçim sürecinde destek veren herkese teşekkürlerini ileterek şu ifadeleri kaydetti:

“ Seçimlerin kardeşlik ortamı içerisinde geçmesi sebebiyle tüm siyasi partileri kutluyorum”

“ Uzun, yorucu bir maratonu başarıyla bitirmenin mutluluğunu ve hazzını yaşıyoruz. Ben, bu aşamada bizlere katkısı olan tüm gönül dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu mazbatayı alarak artık bizlerin, siyasi süreci bitti, milletimize birlik beraberlik, kardeşlik içerisinde, el ele gönül gönüle vererek, Bilecik’imizin, insanımızın, huzurumuzun, refahı mutluluğu ve güzel bir şehirde yaşayabilmek için ne yapmamız gerekiyorsa el birlik içerisinde bunu gerçekleştireceğiz. Demokrasi çok önemli, seçimler bunun en önemli göstergesi. Bu anlamda da ilimizde bu noktada bu seçimlerin kardeşlik ortamı içerisinde geçmesi sebebiyle tüm siyasi parti yetkililerimizi, tüm adaylarımızı kutluyorum. Her şey Bilecik için diyoruz. Bilecik’e yakışır bir biçimde mücadele oldu. İnşallah şehrimiz bundan kazançlı çıkacaktır.”

Mehter takımı eşliğinde kısa bir şehir turu gösterisiyle Başkanlık binasına gelen başkan Yağcı,  burada da partililere seslendi. Başkan Yağcı, burada da kendisine destek veren bütün partililere tekrar teşekkür ettiğini belirterek,Bilecik'e olan hizmetlerin devam edeceğini belirten bir konuşma yaptı. 

Başkan Yağcı mazbatasını aldı paylaşan: betlsnmzr



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir