Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söğüt Belediye Başkan Adayı Ferhat Durgut, projelerini açıklamaya başlarken “Vaad etmiyorum, söz veriyorum” dedi.
Ferhat Durgut, Söğüt’ün Su ve Altyapı sorununun en öncelikli işlerin başında geldiğine vurgu yaparken, “Biz hangi projeyi yaparsak yapalım Söğüt’ümüzün Su ve Altyapı sorununu çözemediğimiz takdirde hiçbir projenin bizim için önemi yok” sözlerini kullandı.
Alternatif su kaynakları ve ilave su depoları ile Söğüt’ün yaşadığı su kesintilerine son vereceklerini belirten Durgut,“Söğüt’ümüzün nüfusuna yetecek kadar ilave su depoları yaparak bulduğumuz alternatif su kaynağını da depolarımızın içerisine getirip su kesintilerine son vermek istiyoruz.” dedi.