71 YAŞINDA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN PEDAL ÇEVİRİYOR

featured

Ankara’da yaşayan 71 yaşındaki Fahri Yılmaz,Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıl dönümünde şehitler için bisikleti ile çıktığı yolda Bilecik’in Bozüyük ilçesinde mola verdi.

Bisikletiyle Ankara’dan yola çıktığını belirten Fahri Yılmaz, 1.5 günde Eskişehir’e ulaştığını söyledi.  Ankara’dan Çanakkale’ye 725 kilometre yol kat etmesi gerektiğini vurgulayan Fahri Yılmaz, 18 Mart Çanakkale şehitlerine ulaşmak için pedal çevirdiğini ifade etti. Bozüyük’te İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner’i ziyaret eden 74 yaşındaki Yılmaz,  Çanakkale’ye giderken  Bozüyük’teki eş ve dostlarını ziyaret etmenin kendisi için mutluluk verici olduğunu söyledi.

“80-85 yaşıma kadar pedal çevirmeyi düşünüyorum”

Yılmaz: “Sponsorlarımın desteği ile Ankara’dan yola çıkıp 1.5 günde Eskişehir’e ulaştım. Bu sabah ise Eskişehir’den yola çıktım buradaki dostlarımda benimle yakından ilgilendiler. Bugün burada dinlendikten sonra yarın yine yola çıkacağım. Nasip olursa Çanakkale’de ki 18 Mart şehitlerine ulaşmak için buradan pedal çevireceğim. Şu anda yaşım 71,  inşallah 80-85 yaşıma kadar pedal çevirmeyi düşünüyorum. Şehitlerimize benim turlarım feda olsun. 7 günde Çanakkale’ye varıyorum. Zor hava şartlarına aldırış etmediğim için daha kısa sürüyor. 18 Mart törenlerine yetişmem lazım. Bu turumu şehitlerimize bağışlıyorum.” dedi.

Bozüyük’te İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner’i ziyaret eden Yılmaz,  Çanakkale’ye giderken  Bozüyük’teki eş ve dostlarını ziyaret etmenin kendisi için mutluluk verici olduğunu söyledi.

 ha

ha2

ha3

ha4



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir