Bilecik/ Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adem Öner ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Bektaş, ilçede oynanan bir hazırlık maçında genç sporcularla bir araya geldi. Yeşilkent Sentetik Saha’da Bozüyük 1922 U13 takımı ile 4 Eylül Spor U13 takımı arasında oynanan karşılaşmayı izleyen protokol üyeleri, genç futbolculara destek verdi.
Maç öncesi ve sonrasında sahaya inerek sporcularla sohbet eden Öztürk, Öner ve Bektaş, takımlara başarılar dileyerek gençlerin spora olan ilgisinin artmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Her iki takımın da centilmence mücadelesi izleyenlerden takdir toplarken, karşılaşma keyifli anlara sahne oldu.
Genç yeteneklerin sahadaki performansı, Bozüyük’te sporun geleceği adına umut verdi. Sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çeken protokol üyeleri, bu tür organizasyonların artarak devam etmesi gerektiğini vurguladı.
Bozüyük’te spora verilen destekle birlikte, gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak çalışmaların süreceği ifade edildi.