Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam, Bilecik merkez ilçede Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu için başlatılan imza kampanyasına yoğun bir katılım olduğunu belirtti. Karaçam, “Halkın teveccühü gerçekten çok güzel” derken şu ana kadar yaklaşık 10 bine yakın vatandaşın imza verdiğini açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik il örgütü Atatürk Parkı’nda açtığı imza masasında Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve erken seçim için kampanya yürütmeye devam ediyor.
“Halkın teveccühü gerçekten çok güzel”
Vatandaşlar imza vermeye devam ederken CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam kampanyaya ilişkin şöyle konuştu:
“Şu anda yaklaşık 10 bine yakın imza atılmış durumda, Bilecik merkez ilçe olarak söylüyorum. Halkın teveccühü gerçekten çok güzel hala artarak da devam ediyor.
Biz burada T.C. kimlik numarası gibi bir durum söz konusu değil almıyoruz onları. Sadece ad, soyad ve isteyen vatandaşlarımızdan telefon numarası alıyoruz. Ayrıcı bu imzalar, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde emniyetli bir şekilde saklanacak. Herhangi bir makama teslim edilmesi gibi bir durum söz konusu değil. O sebepten imza atacak vatandaşlarımız müsterih olabilirler. Herhangi bir merciye teslim edilmesi gibi bir durum yok. O yüzden çekinilecek bir durum da yok açıkçası.
Dünyanın en büyük imza kampanyası yapılıyor şu anda Türkiye’de. Tüm örgütlerimiz – il, ilçe, beldelerde sahada. Türkiye’nin dört bir yanında stantlarımız var. Vatandaşlarımız Türkiye’nin her yerinde imzalarını atabilirler. Bilecik merkezde Atatürk Parkı’ndaki standımız sabit olmak kaydıyla, semt pazarları ve çeşitli meydanlarda da yine stantlar olacak.
Türkiye’de keşke bunu yapmasaydık. Keşke her şey daha normal olabilseydi, çatışmasız bir ortamda siyaset yapabilseydik ama şu anda bu maalesef mümkün değil. Bu nedenle sonuna kadar demokratik haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz.”