1. Haberler
  2. Güncel
  3. GÖLPARK FESTİVALE HAZIRLANIYOR

GÖLPARK FESTİVALE HAZIRLANIYOR

featured

Bilecik’in yaşam ve dinlenme alanlarından birisi olan Pelitözü Gölpark, yaz sezonuna hazırlanıyor.

İl Özel İdaresi tarafından yürütülen çevre düzenlemesi ve yeni iskele alanında yapılan çalışmaları inceleyen Vali Aygöl, Genel Sekreter Seda Bayrakçı’dan bilgi alarak Gölpark’ın yaz sezonuna hazır olduğunu belirtti.

Devam eden çalışmalarla birlikte Gölpark, bu yaz ziyaretçilerine daha modern ve fonksiyonel bir alan sunacağını belirteen Vali Aygöl, yürütülen çalışmaları titizlikle takip ederek, Gölpark’ın sadece bir dinlenme alanı değil, aynı zamanda Bilecik’in sosyal ve kültürel yaşamına canlılık katan bir merkez haline geldiğini ifade etti.

GÖLPARKFEST 13-14-15 HAZİRAN’DA GERÇEKLEŞECEK

Ayrıca Vali Aygöl, 13-14-15 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan ve şehrin dört gözle beklediği GölparkFest’e de vurgu yaparak, bu yıl 2’incisi düzenlenecek olan festival; konserler, su sporları, çocuk etkinlikleri, gastronomi ve sanat alanlarıyla yine çok sayıda vatandaşı ağırlamaya hazırlanıyor.