1. Haberler
  2. Manşet
  3. BU İMKÂNLARLA BU KADAR OLUR!

BU İMKÂNLARLA BU KADAR OLUR!

featured

dsc_0501 dsc_0518

1.Amatör Ligi Şampiyonu Bilecikspor ile BAL ligi temsilcisi Vitraspor arasında oynanan karşılaşmada gülen taraf Vitraspor oldu. BAL ligine yükselme baraj maçı Bilecik Edebali stadında oynandı. Oynadığı vasat futbol ile doğru dürüst pozisyon bulamayan Bilecikspor rakibi Vitraspor’a 4-0 mağlup oldu.

dsc_0456

dsc_0491

Yaklaşık 3 Bin Bilecikspor taraftarı ile yaklaşık 300 Vitraspor taraftarlarının izlediği karşılaşmanın ilk yarısı Vitraspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da oyunda üstünlüğünü hissettiren Vitraspor  bulduğu net pozisyonları rakip filelerle buluşturunca sonuç belli oldu.(4-0)

dsc_0541

Bilecikspor eski başkanı Turgut Özen olmak üzere çok sayıda protokol üyelerinin izlediği karşılaşmayı Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, Garanti Bankası Kütahya Şube Müdürü Hüsnü Bayrakçı, Giyim-Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı,İl Jandarma Alay komutanı  Jan.Albay Hacı Mehmet İnce,ASKF Başkanı Nusret Tosun,Futbol İl Temsilcisi Engin Toku da izlediler.

dsc_0433

Karşılaşma öncesi 1.Amatör Ligi 2016-2017 Futbol sezonu şampiyonu olan Bilecikspor’a şampiyonluk kupası verildi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Arslan Yıldız, ASKF Başkanı Nusret Tosun,Futbol İl Temsilcisi Engin Toku tarafından verilen kupayı Bilecikspor’lu futbolcular taraftarlara götürerek adeta onlara hediye ettiler.

dsc_0430

dsc_0471

Diğer yandan Bilecik Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Alay Komutanlığına bağlı kuvvetlerin son derece güvenli tedbirler almaları gözlerden kaçmazken, karşılaşma öncesi ve sonrası herhangi bir olay yaşanmasına mahal vermedikleri kaydedildi.

dsc_0409

dsc_0437

Karşılaşma sonrası bazı taraftarların kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda; “BU İMKÂNLARLA BU KADAR OLUR İŞTE” demeleri de dikkatlerden kaçmadı.

dsc_0477

Başta Bilecikspor futbolcuları olmak üzere, taraftarlara bu heyecanı yaşatan Bilecikspor camiasına bir kez daha “TEŞEKKÜR “ ederiz. Erhan TOKA-Mehmet Selim SAÇTI

dsc_0599 dsc_0576 dsc_0553 dsc_0524dsc_0517 dsc_0515 dsc_0507 dsc_0499 dsc_0485dsc_0473 dsc_0471 dsc_0465 dsc_0442 dsc_0433

dsc_0619