Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mehmet Ergün, Balkan Odalar Birliği (ABC) Genel Kurulu’na katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun da katıldığı genel kurul Karadağ’ın başkenti Podgoritsa’da gerçekleşti.
Bosna-Hersek, Karadağ, Kosova, Kuzey Makedonya, Romanya, Sırbistan, Türkiye ve Yunanistan heyetlerinin katılımıyla yapılan genel kurulda dünya ve bölgedeki gelişmeler değerlendirildiği kaydedildi.
Bilecik TSO’dan yapılan değerlendirmede şu sözlere yer verildi:
“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün’ün de yer aldığı, Bosna-Hersek, Karadağ, Kosova, Kuzey Makedonya, Romanya, Sırbistan, Türkiye ve Yunanistan heyetlerinin katılımıyla Balkan Odalar Birliği (ABC) Genel Kurulu’nu Karadağ’ın başkenti Podgoritsa’da gerçekleştirdik. Genel Kurulda, dünya ve bölgemizdeki gelişmeleri değerlendirdik.
