Bilecik Diyanet Gençlik Merkezi tarafından erkek ortaokul öğrencilerine yönelik Ertuğrulgazi Camii’nde Ramazan Şenliği programı gerçekleştirildi.
Ramazan ayının manevi atmosferini gençlerle birlikte yaşamak amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler hem eğlendi hem de kardeşlik duygularını pekiştirdi. Program kapsamında çeşitli geleneksel oyunlar oynanırken, çocuklar keyifli vakit geçirdi.
Etkinliğe katılan İl Müftü Yardımcısı Dr. Adem Özsoy, Ramazan’ın birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğuna vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin gençlerin hem manevi gelişimine hem de sosyal bağlarının güçlenmesine katkı sağladığını ifade etti. Müftü Yardımcısı Özsoy Ramazan boyunca çeşitli etkinliklerin devam edeceğine değinerek emeği geçen Kur’an kursu öğreticileri Nagihan Şekerci ve Zehra Yılmaz’a teşekkür etti.
Neşeli anların yaşandığı programda öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansırken, etkinlik hatıra fotoğrafları ile son buldu.