Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Yenişehir–Bilecik karayolunun bölünmüş yol standardına yükseltilmesiyle birlikte Bursa ile Bilecik arasındaki ulaşımın önemli ölçüde hızlandığını belirtti.
51 DAKİKALIK MESAFE 25 DAKİKAYA İNDİ
Bakan Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, daha önce 51 dakika süren yolculuğun yapılan çalışmalarla 25 dakikaya düştüğünü kaydetti. Uraloğlu, yapılan yatırımlarla birlikte hem ulaşım konforunun hem de yol güvenliğinin artırıldığını dile getirdi.
DAHA HIZLI, GÜVENLİ VE KONFORLU SEYAHAT
Gerçekleştirilen yol çalışmasının bölge için önemli bir ulaşım yatırımı olduğuna dikkat çekilirken, Yenişehir–Bilecik hattında sürücülerin artık daha hızlı, güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edebildiği ifade edildi.
Diğer yandan; Ulaşım sürelerinde sağlanan bu ciddi düşüş, hem şehirlerarası ticarete hem de günlük yolcu trafiğine olumlu katkı sağladığı da kaydedildi.

