Bilecik’te, TOBB Kadın Girişimciler İcra Kurulu Marmara Bölge Toplantısı, Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çevre illerden gelen kadın girişimci kurulu başkanları, toplantıda hem illerinde yürüttükleri çalışmaları paylaştı hem de iş birliği imkanlarını gazetemize değerlendirdi.
Toplantıya katılan TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Marmara Bölge Başkanı Nurcan Babalık, bölge toplantısının önemine dikkat çekerek, “Altı ilden gelen başkanlarımızla bir araya gelerek illerimizde gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri paylaşıyor, aynı zamanda enerjimizi birleştirerek iş birliklerimizi daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz.” dedi.
TOBB Bilecik Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Nedime Filiz Eğilmez ise toplantı kapsamında sürdürülebilirlik odaklı bir projeye de değinerek, “Sürdürülebilirlik adına yürüttüğümüz projenin ön çalışmalarını lansman niteliğinde katılımcılarla paylaşmak istedik.” ifadelerini kullandı.
Toplantıya katılan TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Buse Tellioğlu Altındiş, organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bilecik’in misafirperverliğinde burada bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Kadınların gücüyle güzel bir organizasyona imza atılacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.
TOBB Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Elvan Bilgehan Dikici ise sürdürülebilirlik projesine ilişkin stantları incelediklerini belirterek toplantının verimli geçeceğini ifade etti.
TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sabriye Şen de Bilecik’te düzenlenen toplantının önemine vurgu yaparak, “Marmara Bölge Toplantımızı burada gerçekleştiriyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kadın girişimcilerimiz adına faydalı ve verimli bir toplantı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Yalova Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hayrete Yenikan ise Bilecik’in ev sahipliğine teşekkür ederek, özellikle geri dönüşüm ve sürdürülebilirlik alanındaki çalışmaların dikkat çekici olduğunu belirtti.
Kadın girişimciler arasındaki dayanışmayı artırmayı ve ortak projeleri geliştirmeyi hedefleyen toplantı, bölgesel iş birliklerinin güçlendirilmesi açısından önemli bir platform oluşturdu.





