1. Haberler
  2. Güncel
  3. “Bayırköy de dumanla haberleşmeye başlamamıza çok az kaldı”

“Bayırköy de dumanla haberleşmeye başlamamıza çok az kaldı”

featured
0
Paylaş

Bilecik’in Bayırköy beldesinde son aylarda tekrarlanan elektrik kesintileri vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Planlı bakım çalışmaları ile arızalar nedeniyle yaşanan kesintilerin özellikle hafta sonlarında uzun saatler sürmesi, belde sakinlerinin günlük yaşamını olumsuz etkiliyor. Pazar günleri yaklaşık 7-8 saate varan elektrik kesintileriyle karşı karşıya kaldıklarını belirten vatandaşlar, bakım ve onarım çalışmalarının neden sürekli pazar günlerine denk getirildiğini sorguluyor.

Kesintilerin artık rutin hale geldiğini ifade eden Bayırköylüler, uzun süreli elektrik kesintilerinin özellikle evlerde kullanılan elektrikli cihazların yanı sıra günlük yaşamı da ciddi şekilde aksattığını dile getiriyor.

Vatandaşlar, planlı çalışmaların hafta sonu gerçekleştirilecekse dahi daha kısa sürede tamamlanmasını isterken, yetkililerin yaşanan soruna kalıcı bir çözüm üretmesini talep ediyor.

“FATURALARI ÖDÜYORUZ, HİZMETİ TAŞ DEVRİ STANDARTLARINDA ALIYORUZ”
Elektrik dağıtım hizmetini sağlayan OEDAŞ’a tepki gösteren vatandaşlar, yaşadıkları mağduriyeti esprili ancak sert ifadelerle dile getirdi.

Bayırköylüler, “21. yüzyılda elektrikli cihazlara veda edip doğal yaşama geçiş yaptık. Kasaba olarak topluca dumanla haberleşmeye başlamamıza çok az kaldı” sözleriyle tepkilerini ortaya koydu.