TENNUR TUTGUN CUMHURİYET MAHALLESİNİN GÖNLÜNDE TAHT KURDU

featured

Cumhuriyet Mahallesinin tek kadın muhtar adayı olan Tennur Tutgun seçim çalışmalarına hız verdi. Mahallede çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Muhtar Adayı Tennur Tutgun adeta arı gibi çalışıyor.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü, 3 Ayların Başlangıcı ve Cuma gününün olması nediyle Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Tutgun, yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler vererek vatandaşlarda anı kalması nedeniyle hediye dağıttı.


Gece gündüz çalışarak, çalışkan kişiliğiyle ön plana çıkan ve samimiyetiyle insanların gönlünde hemen yer edinmeyi başaran Tennur Tutgun yaptığı açıklamada; “Mahalle sakinlerimizin isteği ile kurduğumuz güçlü ekibimiz ile çıktığımız bu onurlu yolda amacımız ve iddiamız; Çalışmak, çalıştıkça başarmak, başardıkça daha da çok çalışmak.” Olduğunu ifade derken; sağlıklı, mutlu, huzurlu bir mahallede yaşamanın önemini vurguladı.
Öte yandan bu önemli günde kadınları unutmayan ve manevi değerlerimizden olan mübarek günlerde de özel faaliyetlerde bulunan Tennur Tutgun’dan Cumhuriyet Mahallesi sakinleri memnun olduklarını belirterek, destekçisi olduklarını belirtti.



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir