KÖYLERDEN AK PARTİYE TAM DESTEK

featured

AK Parti Gölpazarı İlçe Teşkilatı ilçe merkezinde yürüttükleri yoğun seçim çalışmalarının yanı sıra ilçeye bağlı köyleri de durmaksızın ziyaret ediyor. Gece gündüz demeden gidilmedik köy, ayak basmadık toprak bırakmayan AK Parti Gölpazarı İlçe teşkilatı, İl Genel Meclis Adayları Mustafa Özkan ve Oktay Karcı ile birlikte Gölpazarı’nı karış karış geziyorlar.


Bu zamana kadar köylere büyük destek sağladıklarını, bundan sonrada desteklerinin artarak devam edeceklerini vurgulayan İl Genel Meclis Üyesi Adayları Mustafa Özkan ve Oktay Karcı yaptıkları açıklamada, köylere hak ettiği değeri ve yatırımın AK Parti döneminde sağladığını, geçen süre zarfında tarımdan, alt yapıya, yollardan, kültürel faaliyetlere kadar birçok alanda destek olduklarını vurguladılar.Hazırladıkları projelerle Gölpazarı köylerinin gelişimine katkı sağlayacaklarını ifade eden Özkan ve Karcı, her köyün; yol, su, sulama, çevre düzenlemesi sorunlarını çözeceklerini ve köy konakları inşa edeceklerini belirtti.


Her gittikleri köyde yoğun bir ilgiyle karşılanan AK Parti Adayları Özkan ve Karcı; “Köylere her daim en büyük desteği ve önemi AK Parti’den oldu. Bizler her zaman köylülerimizin yanındayız. Bu zamana kadar hizmet etmediğimiz köy yoktu bundan sonra da her köyümüzle yakından ilgilenmeye devam edeceğiz. Sadece seçimden seçime köyleri ziyaret edenlerden değiliz, hiç olmadık, olmayacağız.” İfadelerini kullanarak köyde oy kullanacak vatandaşların oylarına talip oldu.



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir