ERZURUMLULARDAN MUHTAR ADAYI TENNUR TUTGUN’A DESTEK

featured

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Tennur Tutgun seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor.  Aday olduğu günden beri insanların gönlüne dokunan Muhtar Adayı Tennur Tutgun, mahalle sakinleri ve esnafın desteğini de arkasına alarak Cumhuriyet Mahallesinde ön  plana çıkıyor.

Ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Bilecik Erzurumlular Derneğini ziyaret eden Tennur Tutgun, ilgi ve alakadan memnun olduğunu belirterek; “Mahalle sakinlerimizin isteği üzerine çıktığımız muhtar adayı yarışımıza, çalışmak olan iddiamızı yaptığımız saha çalışmaları ile mahalle sakinlerimize hissettirmeye ve yaşatmaya özen gösteriyoruz. Mahallemizde bulunan kurum ve esnafları ziyaret ediyoruz. Erzurumlular derneği ve engellileri koruma derneğini geçtiğimiz hafta ziyarette bulunduk.
Tepebaşı esnafımız ve çarşı esnafımızı da ziyaret ettik. Mahallemizdeki sokakları tek tek kapı çalarak, rahatsızlık vermemeye özen göstererek ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizi mümkün olduğunca makul sayıda kişiyle ve en uygun saatlerde gerçekleştiriyoruz ki gittiğimiz yerlerde kimseye rahatsızlık verememek için dikkat ediyoruz.
Bu güne kadar hiç bir vatandaşımızdan negatif tepki almadık. Bizlere güler yüzleri ve tatlı dilleri olduğu gibi birde ikramlarda bulundular. Samimi, sıcacık bir aile ortamında olduğumuzu hissettik. Bizde onlara muhtarın ailenin diğer ferdi olduğunu hissettirmeye çalıştık.” İfadelerini kullandı.



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir