BERNA PAMUKÇU CHP’DE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

featured

Bilecik’te kongre sürecine giren Cumhuriyet Halk Partisi’nde,  29 Aralık’ta yapılacak olan 37. Olağan Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinde, Berna Pamukçu aday olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın açıklamasında adaylığını açıklayan Berna Pamukçu, Bilecik’te yeniden yapılanma, örgütün dinamizminin yenilenmesi ve dengeli bir yönetimle CHP’yi, tüm parti sevdalılarıyla birlikte el ele, omuz omuza Bilecik’te sağladıkları başarı gibi genelde de iktidara taşımak için aday olduğunu vurgulayarak; “Partimin ilkelerine, dürüstlüğüme ve kendime inandığım için aday oldum. Siyaseti dürüstçe, hiç kimseyi ötekileştirmeden ve en önemlisi önümüzdeki süreçte ”kolay olanı değil doğru olanı yapmak için adayım” dedi.

“Pozitif bir çalışma ortamı sağlamak olmazsa olmaz hedefimdir”

Parti içinde cinsiyet ayrımı yapılmaksızın eşit bir partidaşlık anlayışı ile parti çalışmalarını sürdüreceğine dikkat çeken Pamukçu; “Çoğulcu ve katılımcı bir yönetim oluşturarak daha verimli ve pozitif bir çalışma ortamı sağlamak olmazsa olmaz hedefimdir”ifadelerine yer verdi.

“Hep dik durmaya çalıştım ve aynı dik duruşla adayım”

Genel ve yerel siyasette hakim dil ve söylemlerin yerini, kapsayıcı, kucaklayıcı ve nezaket yanlısı bir dilin alması gerektiğini belirten Pamukçu; “Bir kadın olarak aktif siyasette bulunduğum süre boyunca hep dik durmaya çalıştım ve aynı dik duruşla adayım diyorum” dedi.



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir