1. Haberler
  2. Manşet
  3. DÜNYA İŞ ADAMLARI SÖĞÜT’TE

DÜNYA İŞ ADAMLARI SÖĞÜT’TE

featured

Dünya İş Adamları Derneği (DUYSİAD) Başkanı Ahmet Kızılöz, iş adamları ve yatırımcılarla birlikte Söğüt’ü ziyaret etti. Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever’in öncülüğünde tarihi yerleri gezerek, yatırım yapılabilecek yerlerde incelemelerde bulunuldu.

“Söğüt’ümüzün önünü açacağız”

Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever Söğüt’e yapılacak olan hizmetlerin Ertuğrulgazi’ ve Söğüt halkına olacağından bahsetti. Başkan Sever, “Söğüt’te hangi alanlarda alternatif sanayi yaratabiliriz, onun çalışması yapılıyor. Kendileri gerçekten maneviyatımıza önem verdikleri için Söğüt’te hizmet noktasında yatırımı amaçlıyorlar. İnşallah güzel yatırımlar yapacaklar. Dedem Ertuğrulgazi’ ye hizmet noktasında çok sevinçliler, inşallah alternatif sanayiler getirerek Söğüt’ümüzün önünü açacağız. Turizmi canlandıracağız hedefimiz bunlar. Söğüt halkımız adına çok teşekkür ediyorum. Yapacakları hizmet dedem Ertuğrulgazi ve Söğüt halkına olacaktır” İfadelerini kullandı.

DUYSİAD Başkanı Ahmet Kızılöz’de Osmanlı’nın doğuşunda önemli bir yere sahip olan Söğüt’e minnet borçlarını ödemek için güzel işler yapmak istediklerini ifade etti