“BEBKA DEDİĞİNİZDEN DE DOĞRU DÜZGÜN BİR ŞEY ÇIKMIYOR HEP YALAN DOLAN İŞLER”

featured

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Kent Konseyi’nin gerçekleştirmiş olduğu aile çay bahçesi revizyon projesi tanıtım toplantısında, hazır olmadan hiç bir işi halka sunmadıklarını ifade etti.
“Alışık olmadığınız bir biçimde sizlerin fikirleri sorulacak, ondan sonra iş yapacağız.”
Başkan Şahin yapılan projelerde fikir alışverişinde bulunacağını ve halk ile birlikte projelerin ilerleyeceğini ifade etti. Başkan Şahin, “Biz hazır olmadan bir şey sunmayız, hem dedikodu ile iş yapmam hemde lafla iş yapmam. Bekleyeceksiniz proje çizilecek sizlere sunulacak, alışık olmadığınız bir biçimde sizlerin fikirleri sorulacak, ondan sonra iş yapacağız. Lefke bezi ile ilgili olarak bir şey demek istiyorum, Burada hep bazı şeyler söyleniyor söyleniyor ama bir şey ortaya çıkmıyor. İşin kökeni, bir üretimin merkezileştirilmesi ve denetlenmesi bu çerçevede bildiğiniz gibi bir kooperatif kurduk, bu kooperatife Cumhurbaşkanlığı izni gerekiyor. Bu kooperatif kurulduğu zaman bu üretimlerin bir alt yapısı yapılmış olacak” şeklinde ifade etti.
“Bu BEBKA dediğinizden de doğru düzgün bir şey çıkmıyor”
Gerçekleştirilen toplantıda Başkan Şahin’e, BEBKA tarafından dokuma tezgahlarının geldiği ve vatandaşların bu konuda eğitim aldığı fakat üretimin olmama sebebinin pazar bulunamaması olduğu söylendi.
Bunun üzerine Başkan Şahin, bu durumun sebebinin aslında bir kooperatif olmamasından kaynaklı olduğunu dile getirdi. Başkan Şahin, “Sebebi kooperatif olmaması, bir pazarlama stratejisi uygulanmadıktan sonra bir şeyin sürdürülebilir olması imkansız. Bu BEBKA dediğinizden de doğru düzgün bir şey çıkmıyor hep yalan dolan işler. Böyle haldır haldır şunu duydum bunu duydum diyerek gidilen işler illede olmuyor. Bu işler planlı programlı oluyor. Sabredin bekleyin, ben yayalaştırma netleştiğinde bunu nasıl tanıtıma sunuyorsam o zaman sunucam. Lafla peynir gemisi yürümediği burada 15 yıldır görülmüş ben yapayım bir görün bakın izleyin.



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir