HEMŞEHRİMİZ SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI ELDEMİR BİLECİKLİ BAŞKANLARLA GÖRÜŞTÜ

featured

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Bilecik Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın düzenlediği telekonferans organizasyonu ile Bilecikli Başkanlarla görüşerek, Bilecik’in Koronavirüs ile ile mücadeledeki durumunu öğrendi.

Görüşmede, Türkiye’nin dünyadan önde ve mücadelenin ikinci döneminde olduğunu belirten Eldemir, “Geldiğimiz nokta o kadar umut verici ki sanayi bölgelerinde, çalışanların sağlığını korumak, bulaşmayı önlemek için test laboratuvarları açıyoruz. İş yerlerine pandemi risk yönetimi için tedbirler, kurallar geliştiriyoruz. Bakanlık olarak, yeni yaşamın gerektirdiği sağlık standartlarını oluşturuyoruz” ifadelerinde bulundu.

Görüşmenin ardından Bilecik Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık; “Sağlık Bakan Yardımcımız Sn. Halil Eldemir’ in katılımlarıyla İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımız ile birlikte video konferans toplantısı gerçekleştirdik. Sağlık Bakanlığımızın bu yoğun günlerinde ilimize vakit ayıran Sn. Bakanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, gerçekleştirilen telekonferans ile ilgili menuniyetini belirterek; “İl Başkanımız Fikret Karabıyık organizasyonda düzenlenen, Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir ile telekonferans yoluyla görüşmeye Belediye Başkanları,İlçe Başkanları katıldı.Belediyelerimizin Koronavirüsle mücadeleleri,Sağlık Bakanlığımızın Dünya’nın takdir ettiği büyük başarı,Bakanlıklarımızdan taleplerimizi değerlendirdik.Milletvekilliği döneminde Osmaneli ilçemizde ve diğer ilçelerde büyük katkıları olan Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir yine başta sağlık olmak üzere her konuda desteklerini sürdürüyor.Sağlık Bakanımız Dr Fahrettin Koca ve Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’e teşekkür ediyoruz.Bu geceki telekonferans ile toplantıyı gercekleştiren İl Başkanımız Fikret Karabıyık’a teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ise; “Sağlık Bakan Yardımcımız Sn. Halil Eldemir ’in katılımlarıyla İl Başkanımız Sn. Fikret Karabıyık ın hazırladığı İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımız ile birlikte video konferans toplantısı gerçekleştirdik. Yoğun günlerinde vakit ayıran Sn. Bakanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna ise; “Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Halil Eldemir bey Bilecik Ak Parti İl Başkanımız Fikret Karabıyık ın organizasyonunda video telekonferans sistemiyle birlikte son olayları görüştük. Bakanımızın beldemize ve ilimize verdiği değerden dolayı teşekkür ederim. Rabbim ondan ve tüm sağlık personellerimizden razı olsun” ifadelerinde bulundu.

 



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir