Osmaneli’de 139 Kişiye 153 Bin 480 Lira Ceza Kesildi

featured

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde korona virüs önlemleri kapsamında maske sosyal mesafe, hijyen, karantina kurallarına uymayan ve izinsiz düğün yapan vatandaşlara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde ceza kesildi.

Covid-19 salgınında vaka sayılarının tırmanışa geçmesinin ardından Osmaneli Kaymakamlığı ve İlçe Hıfzıssıhha kurulunca alınan kararla ilçede açık alanlarda maske takmak, sosyal mesafe, hijyen, karantina kuralına uymamak, izin almadan düğün yapmak ve düğünde oynamak İlçe Hıfzıssıhha kurulunun aldığı karalara uymayan vatandaşlara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları denetimlerde 139 kişiye 153 bin 480 lira ceza kesildi

Öte yandan ilçe merkezinde ve köylerde korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamın da denetimlerin sıklıkla devam edeceği öğrenildi.

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Jandarma ekiplerinin yaptığı HES uygulamasında vaka temaslı olan 1 kişi uygulama noktasında yakalandı.

Osmaneli de son günlerde artan vakaların üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri D-650 karayolu üzerinde denetimleri sıklaştırdılar. Araç içerisinde bulunan vatandaşlara yapmış oldukları HES sorgulamasında vaka temaslı olduğu ve karantinada bulunması gereken A.Y. tespit edildi. Araçtan indirilerek İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen A.Y. hakkında idari işlem yapıldıktan sonra Bilecik’ te bulunan KYK erkek yurduna gönderildi.



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir