AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı İlçe Danışma Toplantısı gerçekleştirdi. Kar Yemek Düğün Salonunda gerçekleştirilen programa Milletvekili Selim Yağcı, İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, ilçe başkanları, belde başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı. Yoğun katılımın olduğu programa teşkilat üyelerinin ilgisi dikkatlerden kaçmadı.
“CHP BELEDİYESİNDEN ŞEHRİMİZİ KURTARACAĞIZ”
Açılış konuşmasında; AK Parti’nin kurulduğu 2002 yılından bu güne ülkemize birçok eser ve hizmetler kazandıran Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ in yol arkadaşları olmaktan son derece onur ve gurur duyduğunu dile getiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, “2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerde bizler de Bilecik’ten güçlü bir destek vererek, durmadan, yorulmadan sıkmadık el, girmedik gönül, çalmadık kapı bırakmadan çalışarak Cumhur İttifakı ile Birlikte tekrardan Sayın Cumhurbaşkanımızı ve güçlü milletvekillerimiz ile birlikte tekrardan iktidar olacağımızdan hiç birimizin şüphesi ve en ufak bir tereddüttü yoktur.
İktidarı aldıktan sonra nemi olacak? 5 cm yağan karda şehrimizin caddelerinin ve sokaklarının tuzlamaktan aciz, vatandaşımızı mağdur eden CHP belediyesinden şehrimizi kurtularak tekrardan AK Parti hizmet ve gönül belediyesi ile kaldığımız yerden devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
“BİLECİK’İN MENFAATLERİNİ KORUMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Bilecik’te yapılması planlanan yatırımlardan bahseden Milletvekili Selim Yağcı; “Bilecik Millet Bahçemizi Hamsu Vadisinden başlayarak Çakırpınar’a kadar uzanan geniş bir alan içerisinde yatırım programı içerisine alacağız. Yine Gölpazarı, Söğüt Millet Bahçeleri yeni dönem içerisinde gerçekleştireceğiz. Yenişehir yolunu da 2022 yılı içerisinde bitirerek hizmete açacağız. Çalışmaları yakından takip edeceğiz. Tüm kadrolarımızla el ele gönül gönüle vererek Bilecik’in menfaatlerini korumaya çalışıyoruz. 2023’te başarının anahtarı sizlersiniz. Ne olursa olsun birbirimize el verelim güç verelim geleceği birlikte kazanacağız. Hepiniz çok kıymetlisiniz biriniz eksik olursa davamız eksik olur. Her birinizin varlığı çok değerli. Bu inançla inanan insanların başarısı olacaktır 2023 zaferi.” İfadeleri kullanarak programda emeği geçenlere teşekkür etti.
“2023’TE DE 2024’TE DE SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”
Yoğun katılımlardan dolayı tüm teşkilat üyelerine teşekkür eden Bilecik AK Parti İl Başkanı Serken Yıldırım; “Danışma toplantıları eksiklerimizi gördüğümüz programlardır. Bizlerin göremediğini sizler sahada görüyorsunuz. O yüzden belirli aralıkla bir araya gelerek sorun olan, eksik olan konuları masaya yatırıyoruz. Önümüzdeki seçimin kavgası şimdiden başladı. Bu mücadelenin sebebini hepimiz biliyoruz. Yapmış olduğumuz milli savunma sistemlerimiz, Çanakkale Boğazı Köprümüz, havalimanlarımız, Kanal İstanbul, yerli otomobilimiz birilerini rahatsız ediyor. Biz kendi kendimize yettikçe sürekli birileri rahatsız oluyor. Bu zamana kadar hiçbir seçim rahat geçmedi bizler bunun farkındayız. Her seçim için daha öncekine göre daha önemli dedik. Ve her seçim önceci AK Parti’yi kulvar dışına atmak için ülke menfaatlerini hiçe saydılar. Sürekli önümüze bir engelle geldiler. Ama sonuç hiç değişmedi yine değişmeyecek. Muharrem İnce’nin de dediği gibi; ‘çıkmışın yenmiş çıkmışsın yenmiş yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş’” diyerek 2023’te de 2024’te de yine seçimi kazanacaklarının altını çizdi.