YENİPAZAR’DA KAPALI PAZAR SOSYAL TESİSİ MUTLULUĞU 

featured

Yenipazar ilçesinde Kapalı Pazar Sosyal Tesis ve Yöresel Ürünler Satış Noktası inşaatı 4 ayda tamamlandı. Diğer yatırımlarda ise çalışmalar son hızıyla sürüyor.

Mutluluğunu sosyal medyasından paylaşan Belediye Başkanı İlhan Özden, duygularını şu cümlelerle paylaşsın:

”Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM’un 05.02.2021 tarihinde İlimizi ziyaretleri esnasında, Yenipazar İlçemize Kapalı Pazar yapılması için Belediyemize Bakanlığımızdan verilmiş olan 350.000.00 TL (Üç yüz elli bin TL) hibe desteği ile yapımına başladığımız 4.191,360 TL proje bedelli YENİPAZAR BELEDİYESİ KAPALI PAZAR SOSYAL TESİS VE YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞ NOKTASI inşaatına 06.09.2021 tarihinde başlanarak yaklaşık 4 ay gibi kısa bir sürede kapalı pazarımızın tamamını, diğer tesislerimizinse %60 lık kısmını tamamlayarak kapalı pazarımızı bugün itibari ile halkımızın ve pazarcı esnafımızın hizmetine sunmuş bulunmaktayız.

30 yıldır Halkımızın özlem duyduğu, Çarşamba günleri İlçemizde kurulan Halk pazarında pazarcı esnafımızı özellikle kış aylarında çadır çilesinden, yağmur, kar gibi zorlu hava muhalefetlerinden, yaz aylarında ise sıcak, toz gibi etkilerden kurtaracak, bir o kadar da Pazar ihtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşlarımızın da işini kolaylaştırarak yaşam kalitesini yükselten büyük ölçekli projelerimizden birini daha hayata geçirilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz.

Kapalı Pazar inşaatımızın yapımında harcadığımız emek, insan gücü ve maliyetini ve emeği geçenlere ilişkin bilgilerin kamuoyu ile paylaşmanın faydalı olacağı kanaatindeyim.

Kapalı Pazar, Sosyal Tesis Ve Yöresel Ürünler Satış Noktası inşaatında;

İnşaat Demiri : 64 TON, C-30 İnşaat Betonu : 630 M3, Yığma Tuğla : 14000 ADET, Profil : 400.000 TL, Sandviç Panel : 274.063 TL, Elektrik Malzemesi : 60.000 TL, İşçilik: :350.000 TL (İnşaat, Çelik Çatı, Elektrik, Park Yeri) değerinde malzeme ve işçilik bedeli kullanılmıştır.

Bu gibi halkımızın kullanım rahatlığı sağlayacağı ve yaşam kalitesini yükseltecek projelerimizin hayata geçirilmesine “HIZ VERİN” emir ve talimatlarıyla en büyük desteği veren, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beye;

Gerekli hibe destekleri, inşaat malzemeleri tedariğinde finansal kaynak temini için desteklerini esirgemeyen; Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir DURMAZ, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih DÖNMEZ, Sağlık Bakanı Yardımcımız Sayın Halil ELDEMİR, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Sayın M. Fatih YAŞAR, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanımız Sayın Serkan YILDIRIM, Adalet ve Kalkınma Partisi Bilecik Milletvekilimiz Sayın Selim YAĞCI, Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekilimiz Sayın Metin Nurullah SAZAK, Valilerimiz Sayın Bilal ŞENTÜRK ve Sayın Kemal KIZILKAYA, Kaymakamımız Sayın Muhammed Raşit KURT’ a; Abi Belediyelerimize ve görüşmeler için gideceğimiz her yerde yol arkadaşlığımızı yapan İlçe Başkanımız Sayın İsmail YAĞAR’a;

Bu zorlu süreçte desteklerini esirgemeyen kıymetli Belediye Meclis Üyelerimize, Proje Mimarımız Sayın Şeyda ÖZKESKİN, İnşaat Mühendisimiz Sayın Aytaç YILMAZ, Elektrik Mühendisimiz Sayın Sefer MEMİŞ, Harita Mühendislerimiz Sayın Özkan ve Hakan ÖZ kardeşlere, İnşaat işlerinin yapımında Enver ŞİMŞİR ve ekibine, Çelik Çatı ustamız Nadir TOKCAN ve ekibine, Elektrik Ustamız Sayın Fevzi KARA ve ekibine, en iyisi ve en güzeli olsun diye gecesini gündüzüne katan birbirinden değerli BELEDİYE PERSONELİMİZE;

İnşaat süresince pazarımızın çarşı merkezine sıkıştırılması nedeni ile zor anlar yaşayan ve bu süreçte “GIK” sesini çıkarmayan İlçe Esnafımıza ve kadirşinas her şeyin en iyisine layık Yenipazar halkına şükranlarımızı sunarız.

HER ŞEY YENİPAZAR VE HALKIMIZ İÇİN DURMADAN YORULMADAN HALKIMIZA HİZMET ETMEK İÇİN KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ. SELAM VE SAYGILARIMIZLA”



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir