1. Haberler
  2. İlçe Haberleri
  3. Gölpazarı
  4. GÖLPAZARI’NA ÇIKARTMA YAPTILAR

GÖLPAZARI’NA ÇIKARTMA YAPTILAR

featured

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve beraberindeki partililer, Gölpazarı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Gölpazarı ziyaretinde ilk olarak Elazığ’a tayini çıkan İlçe Kaymakamı Efecan Şahin’i ziyaret eden heyet daha sonra ilçe merkezindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçe esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler dileyen heyet, Tarihi Taşhan’da Mahalle ve Köy muhtarları ile bir araya gelerek, muhtarların talep ve önerilerini de dinledi.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Gölpazarı Belediyesi’ne sıfır kamyon hibe edildiğini duyuran Milletvekili Selim Yağcı, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamasında, “Türkiye Belediyeler Birliğinden İlçemize vatandaşlarımızın hizmetinde kullanılmak üzere kazandırdığımız Kamyon Gölpazarı Belediyemize, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kazasız belasız hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah. Gölpazarı ziyaretimiz kapsamında teşkilatımızla birlikte esnaflarımızı ziyaret edip hayırlı işler dileyerek vatandaşlarımız ile hasret giderdik. Muhtarlarımız ile bir araya gelerek köylerimizde devam eden çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Elazığ-Sivrice’ye tayini çıkan İlçe kaymakamı Efecan Şahin’e veda ziyaretinde bulunduk. İlçemize hizmetlerinden dolayı Kaymakam beye teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele…” dedi.

İl Başkanı Serkan Yıldırım da “Gölpazarı’nda esnaflarımızı ziyaret ettik hayırlı işler diledik. Gölpazarı mahalle ve köy muhtarlarımızla toplantı gerçekleştirdik. İlçe Kaymakamı Efecan Şahin’e veda ziyaretinde bulunduk. Yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyor, ilçemizde verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Hayri Suer ise “AK Parti Bilecik Milletvekili Sayın Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Sayın Serkan Yıldırım, AK Parti Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Sayın Osman YILMAZ ile birlikte ilçe esnafımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ederek sohbet ettik. Sonrasında Tarihi Taşhan’ımız da Mahalle ve Köy muhtarlarımız ile bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleyerek karşılıklı istişare ettik. Kıymetli Vekilimize, İl Başkanımıza, İl Genel meclisi Başkanımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Diğer yandan, Milletvekili Yağcı ve Başkan Yıldırım’a İlçe ziyaretinde İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, İlçe başkanı Oktay Karcı, il genel meclis üyemiz Mustafa Özkan ve partililer eşlik etti.