Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığından istifa eden İlhan Yunusoğlu’na teşekkür etti.
Aday adaylığı sürecinden itibaren maddi ve manevi desteklerini gördüğünü belirten Başkan Durgut;”Sağolasın İlhan Reis” diyerek şu sözlere yer verdi:
“Kıymetli İlçe Başkanım Sayın İsmail İlhan Yunusoğlu, görevinden affını istemiştir. Aday adaylığı sürecimden bu yana maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, her zaman yanımda olan ve birlikte mücadele ettiğimiz, gece gündüz demeden birlikte yol yürüdüğümüz, Doğruluğu ve Dürüstlüğü ile her zaman örnek olan Başkanımıza, Milliyetçi Hareket Partisi’ne yaptığı katkılardan dolayı içtenlikle teşekkür ediyorum.Sağolasın, İlhan Reis..”