1. Haberler
  2. Manşet
  3. BAŞKAN HAŞİT: “ÇOK NET 2-0”

BAŞKAN HAŞİT: “ÇOK NET 2-0”

featured

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit, 14 Mayıs Genel seçimlerine ilişkin gazetemize yaptığı değerlendirmede Bilecik’ten 2 Milletvekili çıkartacaklarını vurguladı.

Seçimlere günler kala siyasi partilerdeki iddialı yarış devam ediyor. 14 Mayıs Genel Seçimlerine ilişkin gazetemize bir değerlendirmede bulunan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit şunları söyledi:

“14 Mayıs ve sonrası için de bir kere Cumhurbaşkanlığı seçimimiz için hiçbir endişemiz yok. Orada çok net kazanacağımıza inanıyorum. Devamında da 2-0’ın olmaması için hiçbir neden görmüyorum hatta ilk defa saha da karşılaştığımız çok güzel bir teveccüh var, özlem var var ve bu anlamda inanç var. Dolayısıyla gerek duygusal gerek stratejik gördüğüm sahne bizim lehimize. Çok net yani 2-0.”