743. Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri kapsamında Bilecik’e gelen Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyon Başkanı İdris Kardaş TSO çadırına ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Kardaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ergün ile şenliklere ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
743.Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri 2. Gününde devam ederken, ulusal ve uluslararası boyutta ilgi görmeye devam ediyor. Her kesimden misafiri ağırlayan Söğüt’te birbirinden renkli görüntüler ortaya çıkıyor.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kurulan Yörük çadırı da şenliklere damga vururken, gün boyu dağıtılan gözleme ve Yörük ayranına katılımcılar büyük ilgi gösteriyor.
Şenlikler kapsamında Söğüt’e gelen Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyon Başkanı İdris Kardaş da Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası çadırına ziyaret gerçekleştirdi. Burada Bilecik TSO Başkanı Mehmet Ergün ve beraberindeki heyetle birlikte çadıra giren Başkan Kardaş, çeşitli fikir alışverişlerinde bulundu.