1. Haberler
  2. Güncel
  3. Başkan Subaşı ”yeşil sanayi”nin önemini anlattı

Başkan Subaşı ”yeşil sanayi”nin önemini anlattı

featured

Ziyaretler kapsamında Bulgaristan’da bulunan Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, daha yaşanabilir bir dünya için yerel düzeyde takip edilmesi gereken ekonomik politikalar ve Yeşil Sanayi’nin gerekliliğni anlattı.
Başkan Subaşı yaptığı paylaşımda, ”Plovdiv Valisi, Arnavutluk Büyükelçisi, Plovdiv Konsolosu, Bulgaristan Kültür ve Turizm Bakanlığı Genel Sekreteri, Belediye Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odaları Temsilcileri, İş Adamları Derneği Üyeleri ve Üniversite Temsilcilerinin katılımlarıyla Plovdiv Uluslararası Ekonomik Forum’un açılışını gerçekleştirdik.

Dünyada ve ülkemizde yeni nesil yönetim anlayışının gerekliliklerini konuştuğumuz açılışta, daha yaşanabilir bir dünya için yerel düzeyde takip edilmesi gereken ekonomik politikalar ve Yeşil Sanayi’nin öneminden bahsettim.” ifadelerini kullandı.