1. Haberler
  2. Manşet
  3. BAŞKAN YALÇIN BASIN MENSUPLARIYLA YEMEKTE BULUŞTU

BAŞKAN YALÇIN BASIN MENSUPLARIYLA YEMEKTE BULUŞTU

featured

 

Yaklaşık üç yıldır görevde olduğunu ve verilen sözler doğrultusunda hizmet vermeye çalıştığını aktaran Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, “Koltuğa oturduğumuzda biraz acemilik vardı. Sonra koltuğumuza biraz daha ısındık. Pazaryeri’nin bir senesi için değil, on beş senesi için çalışıyoruz” dedi.

Sokak spor alanlarının Pazaryeri’nde ilk defa yapıldığını ve devam eden kent ormanı projesinin, prestij projesi olduğunu belirten Başkan Yalçın, göreve geldiğinde belediye binasında bayan tuvaleti dahi olmadığını, ilçe sınırının çamur deryası olduğunu söyledi. İlçenin gelişememesinin en büyük nedeninin yol sorunu olduğunun altını çizen Yalçın’ın açıklamasının satır başları şu şekilde:

 “Tarih ilçesi olma yolunda adım atacağız. Düğün ve konferans salonuna ihtiyacımız var. 20 senelik araçlarla hizmet vermeye çalışıyoruz. Mevcut kepçemizin masraflarına yeni bir kepçe parası ödedik. Ağı dağı yolu projesi gerçek olsun istiyoruz. Tarım ilçesiyiz ve bu alanda enlerimiz var…”