Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ergün, ”Büyük bir aile olarak yeni bir heyecanla, iş dünyası ve üyelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Başkan Ergün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Gökçedağ, Genel Kurul Delegesi olarak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleştirilen 79. Olağan Genel Kuruluna katılarak TOBB Başkanı, Yönetim Kurulu ve organ seçimleri için oylarını kullandılar.
Başkan Ergün, yaptığı açıklamada, ”Başkanlığa yeniden seçilen TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Başkanımızın önderliğinde büyük bir aile olarak yeni bir heyecanla, iş dünyası ve üyelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile gerçekleştirilen Genel kurulumuzun ülkemize ve İş dünyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.