1. Haberler
  2. Güncel
  3. BİLECİK’TE KARADENİZ RÜZGARI

BİLECİK’TE KARADENİZ RÜZGARI

featured

Bilecik Belediyesi ve Bilecik Karadenizliler Derneği tarafından düzenlenen Kuymak Festivali, renkli görüntüler eşliğinde kapalı pazarda başladı. Karadeniz kültürünü tanıtmayı amaçlayan festival,  Bilecikliler tarafından yoğun ilgi gördü.

Festival alanında kurulan stantlarda yöresel Karadeniz lezzetleri, kıyafetler ve el emeği ürünler vatandaşlarla buluşurken, vatandaşlar hem alışveriş yapma hem de Karadeniz’e özgü tatları deneme fırsatı buldu.

Karadenizli sanatçıların ücretsiz konserleri ile müzik  ve kültürün buluştuğu etkinlikte, vatandaşlar hem eğleniyor hem de Karadeniz havasını Bilecik’te soluyor.

Festivalin son günü olan 1 Haziran Pazar günü ise katılımcılara ücretsiz kuymak ikramı yapılacak. Diğer yandan  Bilecik Karadenizliler Derneği yetkilileri, herkesi festivalin son gününe davet etti.