OLAYLA İLGİLİ 2 KİŞİ TUTUKLANDI
Bilecik’te gerçekleştirilen operasyonda 150,11 gram metamfetamin, 2,90 gram esrar ve hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 7 kişiden 2’si tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Bozüyük Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince, il genelinde uyuşturucu madde kullanan, imal eden veya ticaretini yapan şahıs ya da organizasyonların deşifresine yönelik son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda, 150,11 gram metamfetamin, 2,90 gram esrar ve hassas terazi ele geçirildi.
Bu çalışmalarda gözaltına alınan 7 Şahıs hakkında “Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak” ve 2 şahıs hakkında da “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçu ve kapsamında yasal işlem yapıldı. 2 şahıs tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Emniyetten yapılan açıklamada ”Her türlü uyuşturucu madde veya uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadeleye yönelik çalışmalar ve özellikle başta gençler olmak üzere toplumun tüm bireylerine yönelik büyük bir tehdit olan uyuşturucuyla mücadele kararlılıkla devam edecektir.” denildi.
