AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Hüsnü Ersoy seçim çalışması için gittiği İnhisar’da Belediye Başkanı Mehmet Kepez ile bir araya geldi.
14 Mayıs Genel Seçimleri kapsamında İnhisar’da vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti Milletvekili Adayı Hüsnü Ersoy, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ile partisine destek istedi.
İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kepez ile de bir araya gelen Ersoy, durum değerlendirmesi yaptı.
Ziyarete ilişkin İnhisar Belediye Başkanlığı’nın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
“AK Parti Milletvekili Adayımız Sayın Hüsnü Ersoy ilçemiz genelinde yapmış olduğu seçim çalışmaları kapsamında belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kepez ile istişareler de bulundu. Ziyaretleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederiz. Sağlıklı ve huzurlu nice güzel günler dileğimizle.”