1. Haberler
  2. İlçe Haberleri
  3. Bozüyük
  4. ELİF&BATUHAN’IN MUTLU GÜNÜ

ELİF&BATUHAN’IN MUTLU GÜNÜ

featured

Bozüyük eşraflarından Gülseren ve Muhsin Al’ın kızları Elif ile Şerife ve İsmet Cep’in oğulları Batuhan evlenerek hayatlarını birleştirdi.

Eylül Deluxe Düğün ve Davet Salonu’nda düzenlenen nikâh ve düğün cemiyeti, İş dünyasından Siyaset camiasına, Kamu kurumlarından,STK Temsilcilerine kadar çok sayıda davetliyi bir araya getirdi.

Damadın nikâh şahitliğini, önceki dönem AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ile önceki dönem Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı yaptılar.

Gece boyunca konuklar doyasıya eğlenirken, Batuhan ve Elif çifti de mutluluklarını sevenleriyle paylaştı.

Değişim Gazetesi &Bilecik11.com olarak başta Aileleri olmak üzere genç çifti tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.