1. Haberler
  2. Güncel
  3. Enduro ve ATV heyecanı Bilecik’te başladı

Enduro ve ATV heyecanı Bilecik’te başladı

featured

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası, motor tutkunlarını Bilecik’te bir araya getirirken 2 gün sürecek olan etkinliğin startı da verilmiş oldu.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliğe, Türkiye’nin dört bir yanından profesyonel sürücüler, şampiyon sporcular ve motosiklet sevdalıları akın etti.  İlk olarak yarışmacılar idari işlemlerden geçip teknik kontrollerini tamamlarken, organizasyon hakkında bilgilendirici bir brifing de gerçekleştirildi.

Adrenalin dolu yarışlar, Akasyaaltı Atış Poligonu’na kurulan özel parkurda koşulurken, şampiyonanın açılış töreni de büyük ilgi gördü. Programa; Vali Şefik Aygöl, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Güven Sönmez, İl Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, Kültür Turizm İl Müdürü Serkan Bircan, İl Genel Meclis Başkanı Ramazan Kurtulmuş, STK temsilcileri, kurum müdürleri ve motorseverler katılım sağladı.

Etkinliğin en dikkat çeken anlarından biri ise Türkiye akrobasi şampiyonu Birkan Polat’ın gösterisiydi. Düzenlenen etkinlikte motoruyla sergilediği nefes kesici performans, izleyenleri büyülerken, dalgalandırdığı Türk bayrağıyla sahnelediği final anı, gurur dolu duygular yaşattı.